20 October 2012

Entri Tanpa Backspace


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera

SEDAng ramai oramh orang malaysia sedng i mean tenah i mean tengah tengok bola, qihah pulak tengah buat entry. tatgi i mean lagi bagus sehbah i mean sebab tak ramai  akan baca enrty ni. entry ye entry.

sebenarnya dah mlama nak buat entry ni. sebelum upsr lagi rasanya kot. time tu kak pykaRahmat ajak buat sekali. alah. baiknya dia kan? sebenarnya dia pun ada ahhhhh. abaikan abaikan

entry ni dutulis.ditulis tanpa menekan button backspace di button i mea keyboard korang. tengok teyboard dan korng akan nampak <-- Backspace kajn? haa. Hebat tak?

siumpah *sampah *sumpah tak ada tujuan type entry ni. this is just for dfun. sorry sorry. so, tak kesah la kalau ada banyak typo dan hufur &huruf* atau simbol yang tersesat dan sislap *silap* datang. ahh. ayat macam ngan aoa ni *apa gi

dah la. sampai di sini sahaja netry saya. netry pun boleh. entry lah woi. nanti lagi pening pulak korang baca nni. duhhhhh. tak sangka pulak sayta *buang huruf t* tulis entry ni. hahaha

saya tak boleh banyyangkan kalau keyboard ni tak ada button backspace. huhuhu. mestu banyak yang typoo macam saya tengah tiyep type sekarang ni. cis.

eh. dengar kelantan dh giaol. goial. ahh!! GOAL!! ha. baru betul. tahniuah ye TAHNIAH!! ahh. ramai tanya kihah sokong team mana dan saya jawab "team yang menang". Tjahatkan saya? huhuhuhuhuuuuuuuu

dah la. bai.
benci lah kalau typo eehhh TYOPE TYO TYPE tak tanpa backsgpae BACKSPACE NI!! AHHH! TYO TYPO DI MANA MANA SAHAJA. HAHA

NIO NO ONE PERFECT. HAHAHA. K BIYE BYA! BYEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

AH;.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

19 comments:

  1. Kita sokong yang last-2 minute nak menang je ^_^

    ReplyDelete
  2. Prgh!! pening baca~~ a'ah. memang tk boleh bayangkan kalau keyboard ni takda backspace XD

    ReplyDelete
  3. hehehe . kes malas nak tekan backspece lha ye ni ? =='

    ReplyDelete
  4. Kihah dah dilanda kesengalan. haha.. lol. >.<

    ReplyDelete
  5. Kelkraa la sis.<---Eh tertypo..haha bye,byaa,ybe~~ xp

    ReplyDelete
  6. @♥ Miss A ♥ TAK LA.. bukannya malas. Tapi memang entty ni satu cabaran. haha

    ReplyDelete
  7. haha fenin bace ni ;D btw , gud luck for upsr :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita