27 August 2011

Edit Template SIMPLE. [Part 3]



Photobucket

Hello Sunshine! Di kala semua blogger sedang buat post tentang Raya. Saya seorang ni pulak tengah sibuk buat tuto. Haha. Ni sambungan Part 2 dan Part 1. Yang tak tahu lagi [sedeyhnyaa!] boleh tenok bawah ni.
PART 2 dan PART 1
 If korang ikut tutorial ini >CLICK< Mesti ada border kat luar tu kan?




So, Meh Kitak buangnya sama-sama. Kita Bako Jerr ~

1. Dashbord > Design > Edit HTML
2. Search kod .content-outer {
3. Bawah .content-outer { tu ada kod ini.


 -moz-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
  -webkit-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.webkit) rgba(0, 0, 0, .15);
  -goog-ms-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.ie) #333333;
  box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
 Kan? Ada kan? DELETE kod itu. Tengok gambar ini if tak paham.


4. Save. Thats all!

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

No comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita