Edit Template SIMPLE. [Part 3]


Photobucket

Hello Sunshine! Di kala semua blogger sedang buat post tentang Raya. Saya seorang ni pulak tengah sibuk buat tuto. Haha. Ni sambungan Part 2 dan Part 1. Yang tak tahu lagi [sedeyhnyaa!] boleh tenok bawah ni.
PART 2 dan PART 1
 If korang ikut tutorial ini >CLICK< Mesti ada border kat luar tu kan?




So, Meh Kitak buangnya sama-sama. Kita Bako Jerr ~

1. Dashbord > Design > Edit HTML
2. Search kod .content-outer {
3. Bawah .content-outer { tu ada kod ini.


 -moz-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
  -webkit-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.webkit) rgba(0, 0, 0, .15);
  -goog-ms-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.ie) #333333;
  box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
 Kan? Ada kan? DELETE kod itu. Tengok gambar ini if tak paham.


4. Save. Thats all!

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016