19 December 2013

#ResultPMR2013 : Tahniah Zestian, KUPSIS!


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

wohooo! so result pmr dah keluar dahh weeee! macam mana korang punya result?! Kat sini qihah nak wish kat korang yang dapat 1A/2A/3A/4A/5A/6A/7A/8A ataupun tak de A,

Tahniah!

Itulah usaha anda selama 3 years belajar! A tu tak penting, asalkan A yang satu ni kita ada. Apa tu? Allah. :) Ingat, setiap sesuatu tu berlaku ada hikmahnya. mungkin kali ni bukan rezeki korang, esok lusa sapa tahu?

so yeah disini juga qihah nak wish tahniah kat abang qihah, Mohd Fahim yang telah berjaya mendapat straight A's! :)

Tahun lepas, KUPSIS (kubang pasu science school/ sms sains kubang pasu) telah mendapat ranking no. 1 dalam kedah. Tahun ni pula dapat number 2. First SMS Md Jiwa. alah. beza sikit ja pun. dan kupsis ranking 26 dalam SBP. dengan 85 orang straingt A's dan 100% lulus.

Tahniah Zestian!! Zestian juga ada social media ok. follow @ZestGen di twitter, Zest Generation di blogger dan instagram officialzestgen.

Jom layan gambar!

Brother














--------------------------------------------

PROMOTE! GLITTER SHAWL
RM15 JE 
insta : thefaizstore | WhatsApp: +60176791962 | WeChat: norfaiz_nordin | Email: faizkhaldun@gmail.com
ada banyak barang dijual dengan harga murah! Phone casing, baju yang up-to-date, boot inspired Dr. Martens dll! :D



author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

8 comments:

Budi Bahasa Budaya Kita