Portfolio : Edit Full Blog SK Sungai Dedap

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..



Ni blog sekolah rendah qihah. hehehe. Edit ni dah lama dah.. last year kalau tak silap. hehehe. 

Comments

  1. salam ,dik qehah macam mana erk buat header corak bunga2 tu n macam mane gabung skali ngn post and mcm mane kat tepi post tu ade corak..bleh tlg bg tutorial tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sorak bunga2 tu ialah brush... boleh cari di brushking.. search je google.. :)

      Delete
  2. fuyooo.. ada buat utk orang lain tak..?? PM harga nanti.. my blog tu dah bertahun gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti inshaallah tempahan akan dibuka bila ada cuti panjang. skrang dah nk abis cuti.. Nanti kalau qihah free dan ingat, qihah pm ye :)

      Delete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar