28 December 2013

Portfolio : Edit Full Blog SK Sungai Dedap


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..



Ni blog sekolah rendah qihah. hehehe. Edit ni dah lama dah.. last year kalau tak silap. hehehe. 

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

6 comments:

  1. salam ,dik qehah macam mana erk buat header corak bunga2 tu n macam mane gabung skali ngn post and mcm mane kat tepi post tu ade corak..bleh tlg bg tutorial tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sorak bunga2 tu ialah brush... boleh cari di brushking.. search je google.. :)

      Delete
  2. fuyooo.. ada buat utk orang lain tak..?? PM harga nanti.. my blog tu dah bertahun gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti inshaallah tempahan akan dibuka bila ada cuti panjang. skrang dah nk abis cuti.. Nanti kalau qihah free dan ingat, qihah pm ye :)

      Delete

Budi Bahasa Budaya Kita