29 December 2013

Portoflio : Antara Design Full Edit Blog


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Latest la sangat! Padahal dah lama dah Kekeke. Semua ni qihah edit TAHUN LEPAS. Saya ulangi Tahun Lepas. Tapi qihah tak post pun di blog ni hehe. So design dia pun tak seberapa nak Umph! la hehe :p

PENCHENTA LILY



CP CRAFT SHOPPE

antara gambar yg diedit


ERA LAVARA'S BLOG



SUGAR AND SALT's BLOG
Kak wani ni dia nak ala-ala macam blog Fatin Liyana. So, simple jela.. :)


Sebenarnya ada banyak lagi blog yang diedit.. Tapi qihah tak save.. Huhu. Sayangnya.. Btw, thanks pada semua yang sudi jadikan I your blog designerr (bajet nak mampos ayat hahaha)

Buat sekarang ni qihah tak buat tempahan ye sebab nak bukak sekolah dah.. nanti kalau ada cuti panjang (raya cina contohnya) inshaallah qihah buat tempahan. dan bayaran bank in. topup akan dipertimbangkan LOL. kalau blogshop selalunya diorang bagi barang hehe :p
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

1 comment:

Budi Bahasa Budaya Kita