27 October 2011

FREEBIES : Template BLOGSKIN "Are You Jelly"


Assalamualaikum dan Hye :>

Okay. Setelah bertungkus-lumus selama 1 hari menyiapkannya. Akhirnya, jadi juga template Kihah yang kedua ni. Hihi. Kihah buat Khas untuk follower Kihah yang sudah mencecah 1970. Thank Guys :')


Hihi. Lari tajuk sikit. LOL. Okaylah. Semalam Kihah buat Freebies Template blogskin kan? Tajuk dia "Waiting For The Moon".  Alhamdulillah, dah ada 100+ orang guna template tu. Hihi. But, yang komen sikit je. :(

Okay. Ni Kihah buat template "Are You Jelly?" Pulak. Maksudnya ialah "Adakah awak cemburu?". Haha. Kihah tak tau nak letak nama apa. Kihah tibaii je. Haha. Jom tengok Preview.



Okaylah. Tu je. Byee.

author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

27 comments:

  1. comel lah blogskin ni, njala guna :)

    ReplyDelete
  2. Kiha ! Cantik template tu . Tapi , sayamasih guna yang lagi satu . Kiha pulak , bilanak tukar template ni ?

    ReplyDelete
  3. @dania zainodin Hihi. Thank You very Much. i like your skin to :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih adek kihah : )
    tuto yg berguna,dah menjadi ^^

    ReplyDelete
  5. tanks...why post berada di bawah sidebar,,,help.....

    ReplyDelete
  6. qyhah, ani guna tamplate qyhah taw.. makasyih. =D

    ReplyDelete
  7. kihah.shatul gune yee. thanks :) tapi shatul tak tahu nk credit cmne~

    ReplyDelete
  8. kakak umie gune y ini :) nice qiha :)

    ReplyDelete
  9. Cantik skin adik :D Nak tanya, part yang ada letak cbox tu kan nak hidekan mcm mana? Taknak bagi nampak :D

    ReplyDelete
  10. Sis,saye ambik ye template nie.. ^^

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita