FREEBIES : Template BLOGSKIN "Are You Jelly"

Assalamualaikum dan Hye :>

Okay. Setelah bertungkus-lumus selama 1 hari menyiapkannya. Akhirnya, jadi juga template Kihah yang kedua ni. Hihi. Kihah buat Khas untuk follower Kihah yang sudah mencecah 1970. Thank Guys :')


Hihi. Lari tajuk sikit. LOL. Okaylah. Semalam Kihah buat Freebies Template blogskin kan? Tajuk dia "Waiting For The Moon".  Alhamdulillah, dah ada 100+ orang guna template tu. Hihi. But, yang komen sikit je. :(

Okay. Ni Kihah buat template "Are You Jelly?" Pulak. Maksudnya ialah "Adakah awak cemburu?". Haha. Kihah tak tau nak letak nama apa. Kihah tibaii je. Haha. Jom tengok Preview.



Okaylah. Tu je. Byee.

Comments

  1. comel lah blogskin ni, njala guna :)

    ReplyDelete
  2. Kiha ! Cantik template tu . Tapi , sayamasih guna yang lagi satu . Kiha pulak , bilanak tukar template ni ?

    ReplyDelete
  3. @dania zainodin Hihi. Thank You very Much. i like your skin to :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih adek kihah : )
    tuto yg berguna,dah menjadi ^^

    ReplyDelete
  5. tanks...why post berada di bawah sidebar,,,help.....

    ReplyDelete
  6. qyhah, ani guna tamplate qyhah taw.. makasyih. =D

    ReplyDelete
  7. kihah.shatul gune yee. thanks :) tapi shatul tak tahu nk credit cmne~

    ReplyDelete
  8. kakak umie gune y ini :) nice qiha :)

    ReplyDelete
  9. Cantik skin adik :D Nak tanya, part yang ada letak cbox tu kan nak hidekan mcm mana? Taknak bagi nampak :D

    ReplyDelete
  10. Sis,saye ambik ye template nie.. ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

PT3 Sejarah : Faktor-faktor Perjanjian Persekutuan 1895 dan kesan-kesannya.