Freebies : Header

Assalamualaikum dan Hye :>

Hihii. Kihah sebenarnya buat header ni kelmarin sebab Internet rosak Y__Y. Ye la, Internet rosak Kihah tak buka lah Fesbuk and Blog and Twitter and other. Dah tak tau nak buat apa, Kihah pun buka lah Photoshop Cs5 Portable.

Kihah sebenarnya tak tau nak letak tajuk apa kat header ni. Pastu, terfikir OHSEEM! yeah! Selamatlah Internet dah okay tadi. Kihah bersyukur sangat kat Allah sebab Internet dah boleh! HIPHIP HOREEEY!

Kepada NEWBIE yang tak tau cara nak pasang atau letak atau guna header ni, korang boleh tengok Tutorial INI.

My Ohsem Blog
Tak Bersambung
Width : 760
Height : 326

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_1.png
http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_2.png
http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_3.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_4.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_5.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_6.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader_7.png

Waiting For Moon
Sambung dengan Blog
Width : 760
Height : 327

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader2_1.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader2_2.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader2_3.png

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/FreeHeader2_4.png

Haha. Tu je yang Kihah sempat buat. Cantik tak? Eww. Tak kan? Heeeee. Okaylah. Macam biasa lah kan, Siapa yang dah ambil tu, Jangan lupa KOMEN dan CREDIT di blog anda :D Hihi. Nanti korang dicopkan as Copycats pulak.

Okaylah. Kihah nak off :) Wassalam :D
Sincerely from,
FAQIHAH

Comments

  1. nak tanye yg my ohsem blog tu awak pakai font ape ek?

    ReplyDelete
  2. Dengan tk malunye saya amek yg wrna hitam tu ye! :)

    ReplyDelete
  3. saye amik yg wane purple ehh :) trimas !

    ReplyDelete
  4. sye amek satu , :DD nanty sye creadit kan :DD

    ReplyDelete
  5. macam mane nak letak kat 'waiing for moon' ?

    ReplyDelete
  6. amek 1..tengs....nanty kita credit

    ReplyDelete
  7. kite ambik satu , nanti kite credit ^^

    ReplyDelete
  8. Amik satu taw . THANKSSSSSSS :)

    ReplyDelete
  9. Hey,saya amik 1 okey.Comel:)..Thanks

    ReplyDelete
  10. dik,akak amik satu :) thanks

    ReplyDelete
  11. ambik satu :) .. sume nye comel comel ye :D

    ReplyDelete
  12. Kak, aku izin ambil yang "Waiting for Moon" warna biru ya. Credits kok

    ReplyDelete
  13. Kihah ! Amek satu ye :D Thankyou~~ ^.^ Comeiii :)

    ReplyDelete
  14. Kihah. Kita ambel satu yee =)

    ReplyDelete
  15. saya amik yang waiting moon tu , saya amik dua ye /. ? untuk yang waiting moon tu je. thanks :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016

Tutorial: Letak gambar di sidebar