23 August 2013

Rinduu


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

hehehe
Sorry sebab lama tak update dan menjadikan blog ni seperti penganggur je .. Quite busy lately.. Balik bermalam raya haritu pun tak sempat walaupun balik dua minggu. mana tak nya banyak program yang di plan sepanjang cuti tu kebanyakkannya lari masa banyak kejutan di akhir saat hehehe tapi happy sangat sebab dapat gahtered ramai ramai dengan ahli keluarga.

Bukan senang oi!

so, kenalah menghargai setiap saat yang sukar diperoleh macam ni sebaik baiknya. thats why qihah jrang online fb, twiiter. yang selalu update instagram je. kalau duk nampak qihah on fb, bertweet ja tu ialah time guwe di rumah with family.. kalau dengan saudara mara tak onla. Nanti apa pulak kata orang. lagipun Media sosial ni boleh membuatkan bhubungan silaturrahim sesama saudara kita tu renggang. cuba fikir leklok ngak. hihi

ni sebenarnya waktu outing. esok ada sekolah ganti. (huh tak payah la ganti ganti bagai)

minggu depan tak outing, tak ada bbm

minggu depan lagi sekali baru boleh bbm. tu pun berapa hari ja tsk tsk

okla semua.. sorry sangat lambat update.. nanti cuti panjang nanti ada waktu lapang qihah update and all tutorial request, dan ada tanya pasal qihah buat tempahan edit blog ke tak, insyaallah akan dipertimbangkan. tak berani janji sebab sekarang ni mood untuk berblogging terbang kemana tah.

banyak sangat masalah sejak masuk alam remaja ni kahkahkah remaja lah sangattt

nanti kalau ada apa apa boleh pm je kat fb ke twitter ke instagram ke kat insyaallah akan dibaca ye :)

assalamualaikum, bai :)

p/s : ada orang kata blog qihah tak  boleh copy codes. qihah try boleh je. keyboard boleh guna cursor/mouse pun boleh. hehe
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

2 comments:

  1. betul!
    bukan senang nk gather satu keluarga ramai2, semua orang ada kan?...
    jemput ke blog fi baca siri design "The Amazing Teddy Bear Journey" :)

    ReplyDelete
  2. Cantik la blog Kihah .Ajar la macam mana nak buat sidebar cm Kihah

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita