13 July 2013

3 cerita ringkas dalam 1 entry


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


Now dah pukul 2.07 (waktu start taip entry). Pukul 1.51 tadi g baru siap folio muzik. tak print lagi. esok dah nak balik dah. lusa ada subjek muzik. huh. penat!

sebenarnya sorry x update blog ni lama. sibuk sangat. kalah perdana menteri (kononnya) padahal pemalas nak update.

ni antara entry yang aku patut buat tapi tak dak masa dan gambaq takdak so tak dibuat. hehe


MAKAN MALAM BERADAB SISTEM RUMAH 2013 
SIGMA

form 1 sigma



KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG 2013 SMSKP
I got 5 medals. 3 golds (lompat kijang, 4x400m, 4x100m) and 2 silver (1500m and 800m). Yay n_n.
(pehal gambar ko sorang beso)


le boys campuq form tapi tak complete

sila zoom sendiri. top right ( form 1, 2, 3 ), top left ( form 4, 5). bottom (hari sukan)



MALAM GALA MINGGU PUTERI 2013 SMSKP 
Me with kak Anis. (kak anis duduk atas kerusi while I'm standing behind her sambil tundukkan badan so nampak I lagi tinggi hahahahaha ok)






ok assalamualaikum bai!
kalau ada masa entry lagi details akan dibuat.
dont worry kak ainin, kak umi, kak nani (my beloved kakak dorm hehe)
ok bai!


author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

7 comments:

  1. Aku comment Pertama kihaan...
    Bulan Rahmadhan sibuk begadang dan buat entri je..

    ReplyDelete
  2. Lagu dalam blog kihah ni lagu apa?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam..Ieyra Ghani sedang mencari sponsor bagi Giveaway akan datang..Baca siinii :)

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

    ReplyDelete
  5. muzik ada folio?ohh kalau kittew malehhnyeww nak buat haha tapi nak cemerlang kenaah buat heee..

    ReplyDelete
  6. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita