16 September 2012

Blog Berwajah Baru.


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam Sejahtera :)

Sedar tak sedar UPSR dah habis. Terasa masa pantas sangat berlalu pergi meninggalkan kita semua. Banyak kisah suka dan duka telah kita tempuhi. ... Sungguh ku tak percaya..

Cewah. Ayat mahal wo! Sebenarnya, Qihah kekeringan idea untuk mengedit blog. Serious wa tak tipu! Buat cara ni tak jadi, buat cara tu pun tak elok.

"Pehal blog ko dah jadi simple ni?!!!" Yang ni kihah tak pasti sama ada dia bertanya atau marah. Kenapa perlu letak '!!' dihujung ayat?! hehe. Sebenarnya memang dah lama Kihah nak buat blog jadi simple. Memang dah lama gila kot. Cuma masa yang tidak mengizinkan. Qihah pun takut jugak la kalau-kalau readers memberikan respons negatip! hihi



Design kali ni inspirasinya daripada Mania Story aka Ainaa Mania ataupun Ainaa Ramzani. Memang ada tiga tapi orangnya sama je pun! hehehe. Kihah inspirasi pun sidebar sahaja. Yang lain tak. Sooo not 100% lah ye.

Semuanya kihah bua sendiri. Sidebar image pun sendiri. Header image kihah search kat google dan rasanya from tumble seseorang. Qihah terlupa linknya dan ingat nama dia Tira. Apa-apapun terima kasih sangat-sangat! :D

So......... Macam mana? korang suka tak? Cepat load tak? Okay tak? kemas tak? Amboi. banyaknya soalan. Kalah soalan UPSR! haha.

Sebenarnya, dah tak tahu nak tulis apa dah. Ada banyak nak tulis tapi hmm. Entahlah. Assalamualaikum xx

P/S : Sorry kepada sesiapa yang menghantar mesej melalui account facebook cheq. Cheq cannot reply sebab kena block oleh pihak facebook. Lain kali tanya kat fanpage ye! hihik ^^
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

18 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. @Adawiyah : Mekasih Adawiyah <3 :)
    @Princess Syazliyana : Thanks awak :)

    ReplyDelete
  3. Mcmne nak edit sidebar?? Lg 1 kalau ainaa inspirasi awk pun, jangan la tiru dia bulat2. awk copy org bole, org copy awak, awak marah. errr

    ReplyDelete
  4. qihah makin matang yaw.. haha.. cantik!

    ReplyDelete
  5. antara semua blog skin kihah, sur paling suk yang nie. nice and kemas

    ReplyDelete
  6. untung la kihah dah habis UPSR kn? wish u get straight A's . saya tak lama lagi PMR... hehe >.<

    ReplyDelete
  7. @kusyi Hehehehee. Ye lah sangat :p Mekasih kusyi <3

    ReplyDelete
  8. @Revciless Rain Ohh... Good luck awak!! <3 mesti boleh punya

    ReplyDelete
  9. Approve la comment aq kalau kau bkn pengecut !

    ReplyDelete
  10. @Anonymous Sapa yang PENGECUT sebenarnya ni? Awak atau saya? Kalau awak tak pengecut, berani, kenapa perlu guna nickname 'Anonymous'? May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  11. Ok lah ni.. Dah cantik dah.. Good luck for UPSR k.. InsyaAllah Kihah boleh dapat 5A.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita