6 November 2014

Loading guns for PT3 2015


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


Saya meminta maaf kerana sudah lama tidak update blog ni hehehe. Selalu duk jenguk tengok comments, shoutbox je. Malas nak taip sebab takde ape pun yang boleh ditaip. Takde idea dan faktor lainnya ialah malas.

Yay harini balik rumah! Babai for my friends kat asrama hahaha. Sebab balik? Saja. huhu rasa cam lambat lak 2 minggu lagi.

Tahu tak? There're tooo many events kat sekolah. maklumlah . Baru dapat title SBT aka Sekolah Berprestasi Tinggi (padahal budak-budaknya, nauzubillah) :p Haritu ada our PRIME MINISTER datang sekolah, principle pun amik kesempatan minta air-cond bubuh kat dewan yang mashaallah hangatnya! macam duk bertdiri bawah panas mentari (walaupun ada bumbung) . so yeah! tahun depan our batch (Extesso Generation 1317) will be the 1st batch sitting on examination in Bitara Hall with air-cond beb! takkan tak bangga?!

Lain-lain event, umm Ha! Kumpulan nasyid terkenal, UNIC dan ex-ahli kumpulan depa, Fitri Haris mai sekolah buat show. dapat la tandatangan depa. huhu best! setiap kali dengaq lagu depa nyanyi mesti bayangkan depa duk buat show huhuhu. Paling tak bleh blah time last dorang tanya nak lagu apa, qihah jerit "AINUL MARDHIAHHH!!!" tiba-tiba diorang nyanyi lagu tu huhuhu :')) lagu fav sejak ustad Roy aka Rohimi nyanyi dalam kelas. suaranya mashaallah sedap!



Pastu yang latest, our first angkasawan negara, DATO' DR SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR datang sekolah huhuhu i feel honoured to be one of the photographer for the events!!!!! He's so freakingly HANDSOME BEB!!! I TOLD YA! but sadly my pictures with him tak sempat upload. Nanti2la kalau rajin I buat entry. And I got free a book of him! buku biography dia with his signature! time pi minta signature tu i duk depan meja tu sambil sembang2 ngan dia sebab dah tak ramai time tu. huhuhu I got the book for free since I got top 50 in my batch. guess mine? I got the 19th over 147 person in my batch :))

and i have a good news! Since the School holiday is just around the corner, I will open a Editing Blog Design Service! And the price for sure are freakingly afforable and suitable!! Start from RM15-RM50 only! Personal blog, Bussiness Blog, Facebook Covers, Bussiness Cards ;)) Don't you excited?! :) Please make a dua agar semuanya berjalan dengan lancar ye! sebab apa?

Well, by next year I'll be a PT3's candidates. so, mestilah waktu cuti ni akan digunakan dengan sebaik yang mingkin untuk ulangkaji and blogging! huhu.

till then. wassalam! :)

instagram : @faqihahhusni
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

No comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita