21 March 2014

Promote : The Best Onlineshop by Anyssyuhada


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


hallluuuuuu korangggggzzzzz!:)

nie 'qihah' nak kongsikan sikit tempat shopping yang best. kalau korang warga tanjung malim maybe korang dah tahu pasal nie. korang pernah dengar tak pasal ANYS SYUHADA BOUTIQUE. Butik nie ada kat Tanjung Malim, Perak.




Butik nie jual macam2 barang kot. Ada long dress, blouse2 yang memang up to date. Palazo dan skirt pun adeee weyhh. Butik nie pun ada buat online bisnes. Dah lama kot dioarang nie buat online bisness. nak order online pun boleh. Harganya pun berpatutan ok! Owner dia pun friendly jekk :)



LOKASI : TANJUNG MALIM
LANDMARK : BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI. BERSEBELAHAN AL-IKHSAN. ATAS KEDAI KEK KIA ABDUL.
DAILY OPEN FROM 11-8PM.

FB : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
INSTA : @by_anyssyuhada

JOMMMMMMM SHOOOPPPIIIINGGGGGGGG !!!
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

1 comment:

  1. hai..saya sedang blogwalking...cantik la blog, thumbs up!! nice post you have there...kalau sudi, singgahlah blog saya juga..
    deardealle.blogspot.com
    terima kasih.. ^_^

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita