Heyya

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Long time no see you gais!
Oh.. Sorry kalau new design ni menyakitkan mata. But.. Who cares?

So, Mood blogging sekarang ni semakin berkurangan. Tak tau pasaipa
More on twitter, Instagram. Hehe.

Sorry for those yang request tutorial tapi qihah tak buat. Serious malas. Sangat.

Di SM Sains Kubang Pasu or as known as KUPSIS sangat best! Besala first first masuk kena pulau. Pastu dipilih jadi Pen Ketua Batch. Memang ah. Hahaha. But hey! I learnt from that :) So la ni EX PKB. Hahahahahahhahahahahaha. kesah

Kenai dengan senior senior yang sporting. kak form 2, form 3, form 4 and form 5. Semua baik baik. Eh, kat KUPSIS (aspuri) takde buli ok.

Sorry kalau ada buat salah dengan anda semua. Yang request tutorial tak dapat dapat, atau qihah kata nak but tapi tak buat buat juga. I know it's my fault. Yang ada post dia ada kat blog ni (ayat sopan sikit) tapi tak letak credit. Tolong gtau kat ask.fm ke kalau nak suruh qihah delete balik post tu or put credit. Hehe. yang terkasar bahasa and all la.

ada apa apa malu malu meh luah di sini http://ask.fm/FaqihahHusni :) sebarang teguran ke sindiran ke diterima apa apa jela. hehe

Ok tak tau nak cerita apa bai.
miss you all hehehe

- faqihah, 11/20/13, 9:55pm

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016