Mid-Year Exam

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Baru tadi selesai menghabiskan paper music (sebab saya amik music). Soalan dia... Perghh! Tengok ja konpem dapat  "A++++". T___T Dah la kelaih musik masuk 2, 3 kali je.. pastu soalan tah pa apa.

Qiehah rasa mid year exam ni mesti result dia terok gila! hahaha. Yang lain baca, yang lain naik. huhuhu

Btw, haritu qiehah pi bilik principle. Pi jumpa dia. The end, dia minta number phone aku dengan kawan aku. kawan qiehah terkejut kut. dia mai teman kami ja. hahaha. Principle nak call waktu holiday ni. Pastu dia nak buat kelas chatting with principle after BBM ni. huhuhu..

dah la.

bai.

assalamualaikum.


Comments

  1. jEREKAH ? apa tuh maksudnya ?

    ReplyDelete
  2. Awat terok lak? Goodluck exam! :D

    ReplyDelete
  3. Saya tag awak untuk ni

    http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/05/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

    ReplyDelete
  4. Okayyy punyaa laa . Don't worry qihah :) Kahh3

    ReplyDelete

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita

Popular posts from this blog

Tutorial : How To Use Blogskin? Cara nak Guna Blogskin

Senarai Pemenang Anugerah Melodi 2016