15 May 2013

Mid-Year Exam


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Baru tadi selesai menghabiskan paper music (sebab saya amik music). Soalan dia... Perghh! Tengok ja konpem dapat  "A++++". T___T Dah la kelaih musik masuk 2, 3 kali je.. pastu soalan tah pa apa.

Qiehah rasa mid year exam ni mesti result dia terok gila! hahaha. Yang lain baca, yang lain naik. huhuhu

Btw, haritu qiehah pi bilik principle. Pi jumpa dia. The end, dia minta number phone aku dengan kawan aku. kawan qiehah terkejut kut. dia mai teman kami ja. hahaha. Principle nak call waktu holiday ni. Pastu dia nak buat kelas chatting with principle after BBM ni. huhuhu..

dah la.

bai.

assalamualaikum.


author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

6 comments:

  1. jEREKAH ? apa tuh maksudnya ?

    ReplyDelete
  2. Awat terok lak? Goodluck exam! :D

    ReplyDelete
  3. Saya tag awak untuk ni

    http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/05/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

    ReplyDelete
  4. Okayyy punyaa laa . Don't worry qihah :) Kahh3

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita