4 May 2013

Me featured in Yezz! (Mei edition)


Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Fuhh.. Lama qihah tak update blog. dah sebulan lebih (yang 30 april tak kira ok). Tengok ah BBM sebulan sekali. Kalau untung 2 kali. Outing dua minggu sekali. tu pun qihah ni bukan budak yang suka outing. hehe. So, bilanya nak update? BBM (bukan blackberry messenger ok, tapi Balik BerMalam) pun 2 hari je. Dengan homework gi. mana nak sempat oi.

Ok. stop blabbling.

Back to the topic.

Wei percaya tak wei?

Qihah pun tak caya..

Baru-baru ni..
Di suatu pagi yang hening, aku berjalan bersendirian menuju ke kiosk di sekolah.. Aku 'on' kan komputer.. Dengan satu sentuhan, komputer pun telah berjaya di 'on'kan dalam beberapa minit. Pantas aku tekan icon 'Google chrome' lalu menaip http://www.facebook.com di bahagian address dan tekan 'enter'. Aku mengisi ruangan email dan pasword lalu tekan log in button.. aku check notification dan tertarik dengan notification daripada seorang blogger dari Kelantan, bernama Emas Putih. Katanya..

Aku blur sebentar.

Wargh! Biar betul!!

Pastu aku cepat-cepat log out sebab puan rafeah dah mai. cari nahas dia tau anak muridnya online fb. hahaha

Thanks Allah!



Tak lupa juga kepada kak nabilah, kak emma, kak zizie and other sigma clanzs dan kak-kak senior lain sebab wish. Dan sudah tentu kepada ibu ayah sebab kasi dorongan selalu, kawan dan terutamanya kepada para pembaca sekalian! :D

dah malas malas malas.

minggu depan exam

jaga iman, jaga hati, jaga mata, jaga telinga.

wassalam.
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

31 comments:

  1. congrats. ^__^ hee.. bilalah tiba masa saya lak eh? hehehe.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. soon! kena pandai cari peluang tau! :D thanks

      Delete
  2. Untunglah QIhah....Qihah mesti satu hari nnt boleg jd blogger yg trkenal...Amin....Gud Luck for EXAM!!!

    ReplyDelete
  3. Waaah... congrats qihah :D

    ReplyDelete
  4. tahniah !!.. seronoknya !, alhamdulillah !~~

    ReplyDelete
  5. Waahhhh. tahniah kihah. retiss nie. hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takdela student gi ni haha thanks anis!

      Delete
  6. kak emas putih bukan dari sabah ke ??

    ReplyDelete
  7. Tahniah Adik Qihah...!!! alhamdulillah adik qihah..moga2 adik jadi seoarang blogger yg terkenal suatu hari nanti itu impian akak..tapii akak tak macam adik qihah..kalau dik qihah bagi cara2 nak jadi seorang blogger terkenal tak apa juga..boleh akak mula dari awal dulu..

    ReplyDelete
  8. tahniah dik.. wahh.. femeess laaaa.hehehe ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah qihah ! dah baca dah. eh eh dlm tu ada smkbs2 skali tau. tu la sekolah anis *ehh* :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita