18 May 2011

Check berat Blog


Assalamualaikum. Tak jawab automatik dosa. blink-blink. Haha. Esok ada majlis perpisahan Guru SKSD. Banyak jugakla yang pinda. 4, 5 orang gitulah Haha.

Berbalik kepada tajuk. Hari ni Kihah nak share kat Korang sebab apa blog korang LAMBAT LOAD. Salah satu puncanya , Blog makan banyak means Berat lorh! Haha. Korang check tengok korang punya blog beratnya berapa. Kalau lebih 150KB(size), blog korang memang lambat.

Tekan sini untuk check

*Isikan URL Blog kat dalam tuh!
Kihah punya Sikit je tak sampai 100!

Sikit kan? Lalala. 

Kalau lebih, Korang kena buang gadget yang tak perlu. Wasslam
author image

FAQIHAH HUSNI

Hi! I'm the writer and author of this webpage. Currently studying in SM Sains Kubang Pasu or know as KUPSIS in Kedah. A Kedahan girl for sure! 2017 is my senior year there and I'm fighting to 9A+ in SPM. Do pray the good result for me and others 1317 warriors. Thank you for your time :)

12 comments:

  1. qihah saya dh tray semak...haha..berat kot

    ReplyDelete
  2. akak, saya punye berat blog :126.86KB
    haha banyak kan?? camne nie?

    ReplyDelete
  3. saye punye berat blog 58.2 .. (sejak gune tuto background Denim tu) dulu berat gilaa , mcm 182.6 .. tpi skarang dah ringann ,, hee

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. dh try check. huhu. lbih 100 la. agak berat..

    ReplyDelete
  6. Yes! Blog akak ringan je. sikit lagi nak sama dengan kihah. 75.29KB. Hehe.. :D

    ReplyDelete
  7. comel je blog nih , singgah sini , memg blog nih cpt load la ,tahniah :D
    kalaw ade mase jom la lawat blog CP :D

    ReplyDelete
  8. Berat blog saya 79.03KB .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Berat blog saya 79.03KB .. alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita