Posts

Showing posts from September, 2014

Featured in Berita Harian Didik

Image
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Woooooooooooooohoooooooooo!!!  Finally! Faqihah Husni back!!! Huhu. excited tak? hm? k qihah tahu tak de sapa excitted hahaha syok sendiri selama ni

aku tak tahu la sebab apa tak update lama. too many events this year.

anyway, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua bloggers. Hahaha tahu dah lambat tapi nak wish jugak. tak kesah.

Tahun ni aku featured in BH Didik. Thanks kak Arina Azlan for intervewing me. I interview through email je. kebetulan time tu tengah sibuk dengan Digital Animation Story Telly Competition. Alang-alang menyeluk pekasan aku jawab la soalan kak areena. dia ada tanya kebaikan berblogging dan salah satunya terselitlah "menjana pendapatan melalui blog".

Ramai tertanya-tanya. "Hang duk juai apa kat blog tu qihah?" "Macam mana hang dapat duit kat blog?" "Macam mana boleh masuk paper tu?" dan banyak lagi. Okay. Meh nak cita sikit meh.

Kisahnya bermula apabil…