Posts

Showing posts from March, 2014

Nursing Wear No 1 in Malaysia by FeedMilk!

Image
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


sebenarnya entri hari nie lebih kepada perkongsiaan. cuba teka kali ni qihah nak kongsi pasal ape? Sapa dapat teka qihah bagi kasih sayang :p ehh. buhong jaa hahaha ;)

Sebenarnya, untuk entry kali ini, qihah nak kongsi pasal FEEDMILK. Apa itu FeedMilk? FeedMilk ni merupakan satu butik yang menjual baju menyusu nombor 1 di Malaysia! Haaa! Hebat tak hebat FeedMilk ni?! Semua baju-baju di butik ni direka khas dengan kasih dan sayang untuk insan khas untuk para ibu menyusu. syokkknya weyhhh.


design dia memang nampak elusive giler. ada macam2 saiz kot. dari saiz XS sampai XXXL. 93.9% baju menyusu kat pasaran memang tak lawa langsung. kekadang ibu2 menyusu pun malu nak pakai sebab bila pakai orang pandang pelik je.

tapi dengan adanya FEEDMILK, masalah ibu2 menyusu dapat diatasi yay. jom share dekat mak2, makcik2, sedara2, jiran2 or sape2 je yg dah kawin. diaorang mesti happy giler wee.
nak tahu lebih lanjut? sini ada..

www.fee…

Promote : The Best Onlineshop by Anyssyuhada

Image
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..


hallluuuuuu korangggggzzzzz!:)

nie 'qihah' nak kongsikan sikit tempat shopping yang best. kalau korang warga tanjung malim maybe korang dah tahu pasal nie. korang pernah dengar tak pasal ANYS SYUHADA BOUTIQUE. Butik nie ada kat Tanjung Malim, Perak.




Butik nie jual macam2 barang kot. Ada long dress, blouse2 yang memang up to date. Palazo dan skirt pun adeee weyhh. Butik nie pun ada buat online bisnes. Dah lama kot dioarang nie buat online bisness. nak order online pun boleh. Harganya pun berpatutan ok! Owner dia pun friendly jekk :)



LOKASI : TANJUNG MALIM
LANDMARK : BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI. BERSEBELAHAN AL-IKHSAN. ATAS KEDAI KEK KIA ABDUL.
DAILY OPEN FROM 11-8PM.

FB : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
INSTA : @by_anyssyuhada

JOMMMMMMM SHOOOPPPIIIINGGGGGGGG !!!