Posts

Showing posts from August, 2013

Rinduu

Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

hehehe
Sorry sebab lama tak update dan menjadikan blog ni seperti penganggur je .. Quite busy lately.. Balik bermalam raya haritu pun tak sempat walaupun balik dua minggu. mana tak nya banyak program yang di plan sepanjang cuti tu kebanyakkannya lari masa banyak kejutan di akhir saat hehehe tapi happy sangat sebab dapat gahtered ramai ramai dengan ahli keluarga.

Bukan senang oi!

so, kenalah menghargai setiap saat yang sukar diperoleh macam ni sebaik baiknya. thats why qihah jrang online fb, twiiter. yang selalu update instagram je. kalau duk nampak qihah on fb, bertweet ja tu ialah time guwe di rumah with family.. kalau dengan saudara mara tak onla. Nanti apa pulak kata orang. lagipun Media sosial ni boleh membuatkan bhubungan silaturrahim sesama saudara kita tu renggang. cuba fikir leklok ngak. hihi

ni sebenarnya waktu outing. esok ada sekolah ganti. (huh tak payah la ganti ganti bagai)

minggu depan tak outing, tak ada b…