Posts

Showing posts from February, 2013

New Design! ^^

Image
Assalamualaikum, Salam Sejahtera. :)
Bismillahirrahmanirrahim..

Sungguh lama tak menaip entry blog ni kat rumah sendiri dan laptop sendiri. Entry-entry sebelum ni kebanyakkan update kat sekolah. tu pun curi-curi guna blog. Kehkehkeh. kantoi.

Sebenarnya ada banyakkk sangat benda nak dikongsikan di blog ni dekat korang semua. tapi tak tau kenapa bila balik dari asrama ni jadi malas terus nak berblogging. Tambah-tambahan bab taip menaip di blog ni. hehe

Baqi qihah kan, New design baru ni kelihatan lebih matured berbanding sebelumnya (alah, yang design macam budak-budak tu. Warna warni bagai :p terserlah ke-tidak-matured-an tuan blog dia) Tema kali ni tak tau tema apa sebab pakai main design je. hehe

Memerlukan dalam 3 jam juga kot sebab qihah guna cara try dan error. so, banyaklah error yang berlaku. hehe. kalau tengok di cbox, ada satu mesej kata blog qihah serabut kan? tu sebab ada navi terapung yang qihah guna. tapi dah remove dan gantikan dengan yang baru ni.

Gambar di header, ambil …